Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pekinka z fasolą i ziołami

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta pekińska 3 liście
szynka sojowa 2 plastry
fasola czerwona z puszki 2 łyzki
ogórek kiszony
szczypiorek 1 łyzka
koperek 1 łyzka
natka pietruszki 1 łyzka
olej z orzechów włoski 2 łyżki
ocet jabłkowy 1 łyżki
musztarda miodowa 1 łyżeczka
sól
pieprz
majeranek

Przepis i sposób przygotowania na: Pekinka z fasolą i ziołami

Pekinkę siekamy drobno, wrzucamy do miski. Do pekinki dodajemy szynkę pokrojona w kosteczkę, czerwoną fasolę, ogórka pokrojonego w kosteczkę, posiekany koper (może być mrożony), szczypior i natkę. Olej mieszamy z octem i musztardą, polewamy warzywa. Mieszamy wszystko , doprawiamy do smaku solą i pieprzem i podajemy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dorota20w 14.07.2015 08:49
dziękuję :)
aisoglam 05.01.2015 12:00
Smacznie się prezentuje :)
kasiaw 04.01.2015 22:58
musi być smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak