Składniki:
soczewica | 15 dag |
masło | 5 dag |
sól, pieprz | |
marchewka | 2 szt |
cebula | 1 sz |
czosnek | 2 zabki |
swieze grzybki | 40 dag |
chleb tostowy | 3 kromki |
jajko | 2 szt |
kwaśna śmietana | 4 łyzki |
ciasto francuskie | 40 dag |
soczewica | 15 dag |
masło | 5 dag |
sól, pieprz | |
marchewka | 2 szt |
cebula | 1 sz |
czosnek | 2 zabki |
swieze grzybki | 40 dag |
chleb tostowy | 3 kromki |
jajko | 2 szt |
kwaśna śmietana | 4 łyzki |
ciasto francuskie | 40 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: