paszteciki z cielęciną

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cebula

    1 mała
  • czosnek

    1 ząbek
  • sok z limonki

    1 łyżka
  • ciasto francuskie

    1 opakowanie
  • bazylia świeża

    10 gram
  • cielęcina

    400 mielona
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cebulkę siekamy , podsmażamy, dodajemy do mięsa, z przeciśnietym przez praskę czosnkiem, sokiem z lmonki i posiekana bazylią, wyrabiamy masę. Na ciescie układamy cienki wałeczek arszu zwijamy kroimy na małe kawałki, można posmarować jajkiem, pieczemy 30 minut, w 180 stopniach

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Ewelina47 28.03.2011 14:51
cielęcinka mniamm

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat