Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z wędzonej makreli z warzywami

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

makrela wędzona 1 sztuka
cebula 1 sztuka
ogórek kiszony 1 sztuka
pomidor 1 sztuka
Pieprz kolorowy Prymat w młynku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z wędzonej makreli z warzywami

Wędzoną makrelę oddzielamy od ości i rozdrabniamy widelcem. Cebulkę kroimy w drobną kosteczkę i dorzucamy do makreli. Następnie siekamy drobniutko ogórka kiszonego (lub dwa małe) i pomidora bez skórki (w kostkę). Wszystko doprawiamy przyprawami, delikatnie mieszamy, aby zachować strukturę ryby i przekładamy na pieczywo.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marcia7 21.11.2014 23:30
super rybka
Monika-twin 21.11.2014 22:30
Bardzo lubie.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak