Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z makreli

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

makrela wędzona 1 szt
ogórki kiszone 3 szt
por 1/2 szt
majonez tradycyjny 1 łyżka
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z makreli

Makrele oddzielamy od ości. Wkładamy do miski. Ogórki kroimy w drobną kosteczkę. Dodajemy do ryby. Por myjemy i kroimy bardzo drobno. Dodajemy do ryby i ogórków. Następnie dodajemy majonez i doprawiamy pieprzem. Wszystko dokładnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak