Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z fasoli Mung z koperkiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola mung pol szklanki ugotowanej
cebula biała 1/4 szt
koperek 2 lyzki
olej do smażenia
sól do smaku
kminek Prymat pol lyzeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z fasoli Mung z koperkiem

Fasole dzień wcześniej namoczyć. Następnie ugotować do miękkości z dodatkiem soli.Cebule obrać i posiekać, podsmażyć na oleju na zloty kolor. Fasole Odcedzić i zmiksować razem z cebulka. Koperek posiekać i dodać do pasty. Dodać kminek i wymieszać .Gotowa pastę podawałam z pieczywem i ogórkiem kiszonym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Róża1 16.09.2016 16:01
też bardzo ciekawe połączenie :-).

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak