Pasta Twarogowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • masło

    1 płaska łyżka
  • ser topiony

    1 kostka
  • czosnek

    4 ząbki
  • natka pietruszki

  • twarożek

    1 (śmietankowy)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wszystkie składniki miksujemy i tak przygotowana pastę możemy nakładać na upieczone ziemniaki, całość posypujemy pietruszką.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat