Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta śniadaniowa śródziemnomorska

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

oliwki zielone 7 szt
papryka marynowana 3 kawałki
korniszony 2 szt
kapary 2 łyżki
cebula 1 szt
czosnek 2 ząbki
twaróg 1 kostka
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta śniadaniowa śródziemnomorska

Twaróg kruszymy i miksujemy z śmietana i wyciśniętym czosnkiem. Oliwki odcedzamy i kroimy w plasterki. Paprykę marynowaną odcedzamy i kroimy w kosteczkę. Cebulę siekamy. Ogórki konserwowe kroimy w kosteczkę. Pokrojone warzywa i kapary dodajemy do twarogu. Mieszamy doprawiamy sola ,pieprzem i oregano. Chłodzimy .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna/kate1980 06.01.2013 18:33
superowa
aginaa 06.01.2013 16:19
pyszne
babajaga1969 06.01.2013 11:45
lubię takie ciekawe sałatki
Renataj 06.01.2013 11:07
Ciekawe składniki - warto wypróbować.
KasiaK90 06.01.2013 11:02
pyszna musi być
IwonaKa 06.01.2013 10:52
bardzo ciekawa,na pewno wybornie smakuje
iwa643 06.01.2013 10:47
Polecam na sniadanie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak