Pasta łososiowa idealna do chleba

Pasta łososiowa idealna do chleba

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • łosoś wędzony

    100 gram
  • biały ser

    100 gram
  • majonez

    1 łyżka
  • chrzan

    1 łyżeczka
  • koperek posiekany

    1 łyżka
  • piepr

    1 szczypta
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Pasta łososiowa idealna do chleba

łososia razem z serem utrzeć (może być blenderem) dodać majonez, chrzan oraz doprawić odrobiną pieprzu. Idealne by podawać z chlebem lub bagietką

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Wiesława1 11.02.2012 11:08
super
Norgiusz 08.01.2012 06:23
mniam
Norgiusz 08.01.2012 06:23
mniam
Margo1 04.12.2011 17:04
pyszna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat