Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta kanapkowa z fety i ogórka

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ser feta 1 szt
ogórek zielony 1 szt
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat
czosnek 3 ząbki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta kanapkowa z fety i ogórka

Ser feta rozgniatamy widelcem . Ogórka zielonego dobrze myjemy nie obieramy i siekamy drobno. Czosnek obieramy i kroimy w cieniutkie plastereczki .Ser dobrze mieszamy z ogórkiem aby powstała fajna masa. dodajemy pieprz i plasterki czosnku. Jeszcze raz dobrze mieszamy. Chłodzimy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aginaa 27.11.2012 19:22
pyszna
Krakowianka 27.11.2012 12:21
pyszna!! a kanapka odrazu inaczej smakuje :)
iwa643 27.11.2012 11:40
Polecam do chlebka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak