Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta kanapkowa z czerwonej i białej fasoli.

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasola biała 1 puszka
fasola czerwona 1 puszka
sól
Pieprz biały mielony Prymat
olej rzepakowy 1 łyżka
ketchup 1 łyżka
majonez 1 łyżka
czosnek 2 ząbki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta kanapkowa z czerwonej i białej fasoli.

Białą i czerwoną fasole odcedzamy na sicie z zalewy . Miksujemy na gładką masę blenderem. Dodajemy wyciśnięty czosnek . Dodajemy ketchup,olej i majonez. Doprawiamy solą i pieprzem do smaku . Jeszcze raz wszystko miksujemy . Chłodzimy w lodówce i podajemy do pieczywa.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cukiereczek 09.05.2013 09:55
bardzo pomysłowe
Katarzyna/kate1980 02.01.2013 21:42
super
Babciagramolka 02.01.2013 17:15
Ty to masz pomysły- zapisuję - brawo
Goya 02.01.2013 14:00
ciekawa
iwa643 02.01.2013 13:40
zdrowa i smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak