Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczno- rybna ze szczypiorkiem

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

śledzie w oleju 1 puszka
cebula 1 szt
jajko 5 szt
szczypiorek 1 pęczek
majonez 1 łyżka
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczno- rybna ze szczypiorkiem

1. Jajka gotuję na twardo, obieram i kroję w kostkę. Szczypiorek drobno siekam. Cebulę obieram i kroję w małą kostkę.

2. Przygotowane jajka, cebulę i szczypiorek przekładam do salaterki. Dodaję śledzie oraz majonez. Dokładnie łączę wszystkie składniki przy pomocy widelca.

3. Pastę doprawiam do smaku solą oraz pieprzem. Podaję z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak