Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

majonez 1 łyżka
musztarda 1 łyżeczka
czosnek 1 ząbek
sól do smaku
jajko ugotowane na twardo 3 sztuki
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna

Jajka obieramy ze skorupek i mniemy widelcem na drobne kawałki, ząbek czosnku drobno siekamy i dodajemy do jajek. Doprawiamy solą i pieprzem. Dodajemy majonez i musztardę dokładnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Zdzisław 27.01.2013 20:19
lubię
Milena87 27.01.2013 19:31
Bardzo lubię taką pastę:)
Simeo 27.01.2013 18:54
super
eewelina 27.01.2013 18:48
No, ciekawe, musztarda w takiej paście mnie zaintrygowała...
gosia56 27.01.2013 18:12
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak