Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta dorszowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

dymka cebuli 3 sztuki
ogórki konserwowe 4 sztuki
majonez 1 łyżka
pieprz
dorsz wędzony 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: pasta dorszowa

miksuję wybrane z dorszy mięso i łącze je z posiekaną dymką cebuli, pokrojonymi w kostkę ogórkami konserwowymi i majonezem. Do smaku dodaję pieprz.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

andżelika1 07.08.2012 17:13
rybne pasty - zawsze jem z chęcią
sznycel 06.08.2012 19:46
zwykle pasty nie solę, bo wędzone ryby są same w sobie dość słone

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak