Parówkowa potrawa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • parówki

  • cebula

    2
  • groszek konserwowy

  • ser żółty

  • przyprawa do gyrosa

  • Kucharek przyprawa do potraw

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Parówki ugotować. Cebulę pokroić w kostkę i podsmażyć i posypać kucharkiem. Parówki wyjąć i pokroić na 3-4 części. Posypać cebulą. Ketchup wymieszać z przyprawą i polać danie. Dodać zielony groszek, a na wierzch posypać startym serem. Smacznego.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat