Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parówki w cieście francuskim

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 sztuka
parówki 4 sztuki
ser żółty
papryka czerwona 0,5 sztuki
pieczarki 4 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Parówki w cieście francuskim

Ciasto rozwinąć, podzielić na 3 części wg dłuższego boku. na każdej czesci ułożyć połowę parówki, sera, papryki i pieczarkę, zawinąć, odciąć gdy tylko ciasto lekko na siebie dojdzie. Piec w piekarniku do zrumienienia, ok 30 min,. Pyszna na ciepło jak i na zimno :)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak