Składniki
kostka
g
kg
gramów
gniazda
gniazd
ml
duża łyż.
dużej łyż.
mała łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
pieczarki
12 kapeluszy -
papryka czerwona
1 szt. -
czosnek
2 ząbki -
natka pietruszki
1/2 pęczek -
cebula dymka ze szczypiorkiem
1 szt. -
masło
3 łyżki -
Bułka tarta klasyczna Prymat
1 szklanka -
parmezan starty
2 łyżki
Przepis i sposób przygotowania Dzień Dobry TVN: Nadziewane pikantne pieczarki z grilla
Do smaku: Sól ziołowa, Pieprz czarny mielony Prymat
Wszystkie składniki farszu połączyć, doprawić do smaku i nadziać nim pieczarki. Grill natłuścić olejem rzepakowym, rozgrzać i grillować pieczarki przez ok. 10 minut, aż będą miękkie i rumiane.
Komentarze (1)
Nie masz konta? Zarejestruj się