Papryka nadziewana

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pomidory

    3 szt
  • papryki małe

    4 szt
  • sałat zielona

  • szczypiorek siekany

  • majonez

  • ser żółty

    30 (ostry)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pomidory obrać ze skórki usunąć pestki przetrzec przez sitko wymieszac z połową majonezu i natką pietruszki .Dodac pokrojony w kostke ser doprawic solą pieprzem i papryką .Nadzieniem napełnić papryczki,które wczesniej zostały przekrojone wzdłuż zeby powstały kołyski .Kołyski napełniamy nadzieniem układamy na liściach sałaty,oblewamy resztą majonezu i posypujemy szczypiorkiem .

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
eli_555 04.09.2011 23:11
pychotka
Agnieszka191 06.09.2010 15:41
Dla mamuski w sam raz
plocia 05.09.2010 11:40
jakoś nie mam przekonania do papryk :)
pauluna 04.09.2010 10:53
ja też
caroline1983 10.07.2010 13:55
Z wersja na zimno jeszcze się nie spotkałam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat