Panga smażona

Panga smażona

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet z pangi

    3 szt.
  • cebula

    1 duża
  • olej

    do smażenia
  • przyprawy

    do smaku
  • Bułka tarta klasyczna Prymat

    do panierki
  • jaja

    1 szt.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Filety opłukać.Cebulę obrać,pokroić, dodać do ryby, Rybę przyprawić przyprawami.NAjlepiej pozostawić na 1 dzień aby ryba przeszła.Fileta obtaczamy w jajku i bułce i smażymy na złoty kolor.Najlepiej pasuje do ziemniaków oraz surówki

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (10)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
PaniMISIOWA 10.01.2014 12:43
słyszałam, że panga jest bardzo niezdrowa i od tej pory jej nie kupuję...
plocia 13.10.2013 18:31
Smażoną rybkę to i ja bardzo lubię
Barbara/zuza22_85 12.06.2012 20:51
ja też nie mam dobrego zdania o tej rybie
bietka 19.07.2011 12:45
uwielbiam mniam
Ziabela 10.07.2011 14:43
jak ty taką rybę robisz? mi się zawsze rozpada i kruszy, tylko nie wiem dlaczego?? zaduża temperatura? zamala? a może złośliwość rzeczy martwych
gusia1000 28.04.2011 13:38
Dobra ryba, ale się naczytałam o niej złych rzeczy i teraz mam do niej uraz.
Marta98 27.01.2011 20:56
super
gosia47-47 28.11.2010 11:57
super
swic 20.08.2010 13:25
no, cudny przepis
Matik 04.08.2010 11:03
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat