Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Paczuszki z farszem szpinakowym

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szpinak 1 woreczek
olej 1 łyżeczka
szczypior
Pieprz biały mielony Prymat
twaróg 1 (wędzony)
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
składnik niedostępny 1 opakwoanie

Przepis i sposób przygotowania na: Paczuszki z farszem szpinakowym

Szpinak myjemy i osuszamy. Na patelni rozgrzewamy olej i dajemy szpinak. Podsmażamy doprawiając do smaku sola i pieprzem. Po chwili smażenia szpinak zostawiamy do ostudzenia. Następnie siekamy go i dodajemy pokruszony ser wędzony. Mieszamy razem. Papier ryżowy moczymy chwilkę w ciepłej wodzie. Układamy go na desce do krojenia nakąłdamy farsz i zawijamy w pakuneczek. Przewiązujemy szczypiorem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

arbuzowo 11.05.2013 16:19
ciekawy pomysł
dwa pokoje z kuchnią 11.05.2013 12:15
przepysznie wyglądają, super pomysł!
Olga_SK 11.05.2013 10:07
świetny pomysł - super to wygląda!
Bogusiaz 11.05.2013 08:13
moje ulubione, pięknie podane
iwa643 11.05.2013 07:15
Podajemy jako przystawkę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak