Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

oberżyny

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula
sól do smaku
margaryna 1,5 łyżki
oberżyna 1/2 kg

Przepis i sposób przygotowania na: oberżyny

oberżynę obieram ze skórki i kroję w kostkę. Na podsmażonej margarynie smażę posiekaną cebulę. Dodaję oberżynę i dusze pod przykryciem do miekkości, podlewając wodą-jeśli płyn odparuje.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

andżelika1 17.08.2012 17:51
pycha
sznycel 17.08.2012 15:27
rzadko spotykam w warzywniaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak