Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadziewane jajka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 5 szt
ketchup 1-2 łyżki
majonez 1-2 łyżki
szynka 3 plastry
Kucharek przyprawa uniwersalna do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewane jajka

(edycja: w składnikach nie ma ketchupu)

Jajka kroimy na połówki wzdłuż.Wyjmujemy żółtko i mieszamy z majonezem,ketchupem i pokrojoną w szynką.Doprawiamy do smaku kucharkiem.Tak przygotowany farsz nakładamy na jajka.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grażyna13 15.10.2012 19:21
Mniam, lubię takie :)
Joanna108
Joanna108 30.05.2012 12:24
bardzo lubię faszerowane jajka
Anna133 11.10.2011 17:43
na pewno pycha
iknkirke 20.08.2011 14:57
pycha
Kate131 23.07.2011 08:48
smaczne
ana00 04.06.2011 07:35
można jeszcze posypać szczypiorkiem,lepiej wygląda i smakuje ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak