Nadzienie do Drobiu----- Nadzienie orzechowe

Nadzienie do Drobiu----- Nadzienie orzechowe

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajko

    3 sztuki
  • masło

    30 gram
  • sól

    do smaku
  • orzechy włoskie

    100 mielone
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Nadzienie do Drobiu----- Nadzienie orzechowe

Żółtka utrzeć z masłem.
Ubić białka na pianę.
Połączyć białka z zółtkami, posolić, wymieszać z orzechami.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat