Mus z surowych jabłek

Mus z surowych jabłek

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jabłka

    2 duże
  • białka

    2
  • poziomki

    1 szklanka
  • cukier puder

    2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jabłka obrać ze skórki, usunąć gniazda nasienne, utrzeć na tarce. Następnie wymieszać z ubitą na sztywno pianą z białek i cukrem pudrem. Posypać poziomkami. Podawać z herbatnikami.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

novita23

09.04.2011 22:10
fajny

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat