Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Morszczuk w panierce z płatków kukurydzianych

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

morszczuk 2 kawałki
jajko 1 szt
Pieprz cytrynowy mielony Prymat do smaku
płatki kukurydziane
olej do smażenia
Przyprawa do zup i potraw Kucharek
mąka 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Morszczuk w panierce z płatków kukurydzianych

Rybę rozmrażamy ,najlepiej włozyć na noc do lodówki.Rybę posypujemy pieprzem cytrynowym.Na talerz wbijamy jajko dodajemy łyżkę mąki i odrobiny magii w płynie.
Obtaczamy kawałek ryby następnie panierujemy w pogniecionych płatkach kukurydzianych,z dwóch stron.Na patelni rozgrzewamy olej i smażymy rybę.Podajemy najlepiej na ciepło do obiadu.

POLECA!!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorian 01.02.2014 00:16
pyszna ryba
Wafelek2601 16.09.2013 09:45
Bardzo dobra rybka
Łukasz15 05.09.2013 08:49
Wygląda przepysznie
gusia1000 04.09.2013 23:58
Znakomicie przyrządzona ryba.
Róża1 21.08.2013 21:09
przepyszna rybka:-)
ONY_za_kare 21.08.2013 11:27
świetna ryba
Mniam 21.08.2013 11:11
Bardzo lubię ryby.
Alex_M 21.08.2013 11:04
pyszna rybka :)
gosia56 21.08.2013 09:36
dziękuję za miłe komentarze;) ostatnio robię tylko panierkę z płatków kukurydzianych
jasiek 21.08.2013 00:15
doskonała panierka, taka chrupka
fotoviderek 20.08.2013 22:42
Świetna rybka na chrupiąco :)
bietka 20.08.2013 22:33
smaczna rybka :)
IwonaDD 20.08.2013 22:28
bardzo smaczna i chrupiąca panierka
halina17 20.08.2013 21:50
Uwielbiam ryby.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak