Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

mizeria z cebulką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

śmierana 250 g
cebulka 1 szt
sól, pieprz do smaku
ogórek 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: mizeria z cebulką

cebulkę kroimy w mała kosteczkę wkładamy do miski i zasypujemy odrobiną soli aby zmiękła w tym czasie myjemy ogórki obieramy i kroimy w krążki lub pół krążki dokładamy do cebulki odrobinę solimy i odstawiamy na 5 minut by pościły sok, dodajemy śmietanę mieszamy i doprawiamy do smaku pieprzem i solą

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 29.11.2012 16:29
pycha mizeria
Norgiusz 25.08.2012 07:56
mniam
Mati13 24.08.2012 18:32
najlepsza

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak