Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mini gołąbki na sałacie lodowej

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż 2 woreczki
cebula 2 szt
kiełbasa 20 dag
Przyprawa do gołąbków
Pieprz biały mielony Prymat
szpinak 1 garść
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Mini gołąbki na sałacie lodowej

Ryż gotujemy według przepisu na opakowaniu . Po ugotowaniu studzimy . Na patelni na oleju podsmażamy pokrojony szpinak naste pnie dodajemy drobno pokrojoną kiełbasę i smażymy dalej . Dodajemy posiekana cebule -mieszamy smażymy . doprawiamy solą i pieprzem . dodajemy ryż . Mieszamy doprawiamy przyprawą do gołąbków . Mieszamy wszystko . Sałatę kroimy drobno solimy kropimy olejem. Z ryżu formujemy kulki i układamy na sałacie. Polewamy sosem pomidorowym

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aginaa 01.10.2012 22:22
pomysłowe
Katarzyna/kate1980 01.10.2012 21:46
śliczne
Iwona56 01.10.2012 10:16
wyglądają pysznie
Piotr-21 01.10.2012 09:39
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak