Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mięso do gyrosa

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pierś z kurczaka 500 g
przyprawa do gyrosa kilka łyżeczek

Przepis i sposób przygotowania na: Mięso do gyrosa

1. Pierś z kurczaka kroję na grube plasterki. Przyprawiam przyprawą do gyrosa. Odstawiam na godzinkę do lodówki, a następnie duszę na patelni podlanej wodą. Swojego gyrosa podaję z dietetycznymi frytkami :)

Życzę smacznego:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

odjechana 12.12.2014 21:58
Robię podobnie :) Ja podaję z frytkami, surówką i sosem czosnkowym :) Uwielbiam je :)
agnieszka214 07.12.2014 17:16
naprawde smacznie sie zapowiada
gosia561 07.12.2014 16:22
smacznie doprawione

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak