Marynata do baraniny

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cytryna

    1 sztuka
  • piwo

    1/2 szklanki
  • cebula

    2 sztuki
  • ziele angielskie

    10 ziaren
  • pieprz

    10 ziaren
  • Liść laurowy suszony Prymat

    3 listki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wycisnąć sok z cytryny do garnka. Dodać wody piwa, przypraw, cebuli. Zagotować. Marynować mięso przez 3-5 dni.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
wojr63 29.04.2012 23:12
trzeba będzie spróbować
gosia47-47 21.04.2011 21:35
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat