Makrela na kanapkę

Makrela na kanapkę

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

Kalkulator jednostek

×

kostka

g

kg

gramów

ml

duża łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • makrela wędzona

    300 gr
  • cebula

    1 szt
  • chili pieprz cayenne

    do smaku
  • oliwa

    1 łyżka
  • ogórek konserwowy

    2 szt
  • chleb wieloziarnisty

    2 kromki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Obraną makrelę łaczymy z pokrojona drobno cebulką , łyzką oliwy i przyprawą.
Podajemy z ogórkiem dla przełamania smaku i chlebkiem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

romanrafal

19.04.2015 08:44
bardzo smaczne

paula191919

14.04.2015 19:18
Jak to pasta z makreli to jest zawsze przepyszna!

Seba

01.04.2015 07:30
bardzo dobra

Ela15

07.03.2015 09:52
łatwy i fajny przepis

adelajda

02.03.2015 22:53
Super pasta :)

Megi

27.02.2015 08:06
rewelacja na kanapkę

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat