Przepis i sposób przygotowania na: Makaron zapiekany z szynką, groszkiem i mozarellą
Kroki postępowania
Groszek odcedzamy i dodajemy do miski. Mieszamy.
Mozarellę odsączamy i kroimy w kostkę. Wrzucamy do miski. Mieszamy.
szynka z kurczaka | 150 g |
makaron świderki | 150 g |
groszek konserwowy | 100 g |
jogurt naturalny | 130 g |
mozarella | 1 kulka |
pieprz ziołowy XXL | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: