Przepis i sposób przygotowania na: Szpinakowe rotolo pod beszamelem
Kroki postępowania





makaron lasagne | 12 ugotowanych płatów |
liście szpinaku | 400 g |
ser twarogowy | 200 g |
parmezan starty | |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | |
Czosnek suszony Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
mleko 2% | 500 ml |
mąka pszenna | 40 g |
masło 82% | 30 g |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz biały mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: