Przepis i sposób przygotowania na: Lasagne z sezonową sałatą z oliwą z oliwek
Kroki postępowania
Lasagne podawać z mixem rukoli, roszponki i pomidorków cherry skropionych Sosem sałatkowym francuskim Prymat.
masło 82% |
2 łyżki
|
mąka |
3 łyżki (kopiate)
|
mleko 2% |
500 ml
|
Gałka muszkatołowa mielona Prymat |
|
Pieprz biały mielony Prymat |
do smaku
|
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat |
do smaku
|
rukola |
150 g
|
roszponka |
150 g
|
pomidory cherry |
200 g
|
Sos sałatkowy francuski vinaigrette Prymat |
1 opakowanie
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: