Składniki:
makaron rurki | 05 opakowania |
boczek | 30 dag |
pieczarki | 20 dag |
mleko 2% | 50 ml |
serek topiony śmietankowy duży | 1 |
ser plaśniowy | 1 mały |
koper | do smaku |
sól | do smaku |
cebula | 0,5 |
ser gouda | 10 dag |
makaron rurki | 05 opakowania |
boczek | 30 dag |
pieczarki | 20 dag |
mleko 2% | 50 ml |
serek topiony śmietankowy duży | 1 |
ser plaśniowy | 1 mały |
koper | do smaku |
sól | do smaku |
cebula | 0,5 |
ser gouda | 10 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: