Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

makaron z sosem serowym

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

makaron rurki 05 opakowania
boczek 30 dag
pieczarki 20 dag
mleko 2% 50 ml
serek topiony śmietankowy duży 1
ser plaśniowy 1 mały
koper do smaku
sól do smaku
cebula 0,5
ser gouda 10 dag

Przepis i sposób przygotowania na: makaron z sosem serowym

makaron ugotowac al dente. boczek pokroic, cebulke takze i pieczarki (wszystko w kostke) podsmażyc na patelni. mleko do garnka, dodac serek topiony, ser plesniowy i ser zółty,sól, pieprz. uzskac jednolita konsynstencje gotujac i mieszajac na małym ogniu. na makaron połozyc składniki z patelni, polac sosem, na wierzch posypac odrobina kopru

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kejti 02.03.2014 20:06
Pyszny makaronik :-)
kamyk 28.06.2013 12:18
apetycznie się zapowiada
iwi 20.06.2013 14:34
Przepyszne danie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak