Składniki:
makaron Farfale | 150 gram |
por | 70 gram |
różyczki brokuła | 8 sztuk |
kalarepka młoda | 1 sztuka |
margaryna | 4 łyżki |
masło | 4-5 łyżek |
śmietanka 12-procentowa | 8 łyżek |
gorąca woda | 0,5 szklanki |
sól i pieprz | do smaku |
makaron Farfale | 150 gram |
por | 70 gram |
różyczki brokuła | 8 sztuk |
kalarepka młoda | 1 sztuka |
margaryna | 4 łyżki |
masło | 4-5 łyżek |
śmietanka 12-procentowa | 8 łyżek |
gorąca woda | 0,5 szklanki |
sól i pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: