Składniki:
makaron | 250 g |
natka pietruszki | 1 pęczek |
orzechy włoskie | 60 g |
czosnek | 2 ząbki |
parmezan starty | 2 łyż. |
oliwa | 80 ml |
sok z cytryny | 1 łyżecz. |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
makaron | 250 g |
natka pietruszki | 1 pęczek |
orzechy włoskie | 60 g |
czosnek | 2 ząbki |
parmezan starty | 2 łyż. |
oliwa | 80 ml |
sok z cytryny | 1 łyżecz. |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: