Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łosoś zapiekany w boczku

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

łosoś filet 40 dkg
boczek wędzony 15 dkg
Sól ziołowa jodowana Prymat
Pieprz cytrynowy mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś zapiekany w boczku

Z fileta zdjąć skórę, pokroić w paski i szerokości 2-3 cm i zawinąć w boczek.
Wstawić do piekarnika nagrzanego do 175 stopni na 20 minut, do zrumienienia boczku. Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jagoda5913 18.10.2015 16:33
dobry pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak