Składniki
kg
kostka
g
gramów
mała łyż.
gniazd
gniazda
mała puszka
duża łyż.
ml
dużej łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
łosoś filet
300 g -
ciasto francuskie
1 płat -
por
1 szt. -
marchew
1 szt. -
koper świeży
-
śmietana kremowa 30%
150 ml -
jajko
-
chrzan tarty
2 łyżki -
Musztarda francuska Prymat
1 łyżka -
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat
-
Sól czosnkowa jodowana Prymat
-
Pieprz cytrynowy mielony Prymat
-
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
Przepis i sposób przygotowania Przepis dnia V: Łosoś pieczony w cieście francuskim, odc. 23
Kroki postępowania






Komentarze (4)