Składniki
kostka
g
kg
gramów
gniazda
gniazd
ml
duża łyż.
dużej łyż.
mała łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
Lista składników
-
filety z halibuta
4x160 g -
pieczarki
10 szt. (pokrojone w grube plastry) -
por (biała część)
2 szt. (pokrojone w plastry) -
pomidorki koktajlowe
kilka szt. -
masło
2 łyżki -
olej rzepakowy
-
Party Dip Serowy
-
jogurt naturalny
-
majonez
-
Sól ziołowa jodowana Prymat
-
tymianek
-
Czosnek staropolski Prymat
Marynata
-
olej
4 łyżki (z pomidorów suszonych) -
Musztarda delikatesowa Prymat
1 łyżka -
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
-
Pieprz cytrynowy mielony Prymat
Przepis i sposób przygotowania Przepis dnia III, odc. 44: Pieczony halibut z porem, pieczarkami i Party Dipem Serowym
Kroki postępowania






Komentarze (2)