Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łosoś z kaparami i lubczykiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łosoś 500 gram
kapary całe Smak 6 szt
oliwa
Liść lubczyku suszony Prymat 1 szt
przyprawa do potraw Kucharek

Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś z kaparami i lubczykiem

Łososia myjemy i usuwamy skórkę. Do miseczki wlewamy oliwę, dodajemy kucharka 1 łyżeczkę i drobno pokrojone kapary. Taką marynatą nacieramy rybę i zostawiamy na ok 30 minut. Układamy ją na folii aluminiowej dokładamy listki lubczyku i dokładnie zawijamy. Pieczemy na grillu ok 30 minut. Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grazyna0211 25.08.2014 11:16
pyszna kolacja
berys18 25.08.2014 10:37
smacznie wygląda
Konczi 24.08.2014 21:52
pyszna rybka :)
kuklik 24.08.2014 21:49
ależ smakowicie wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak