Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łosoś pieczony w sosie tatarskim

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

łosoś filet 70 dag
masło 1 łyżka
cebula 1 szt.
Liść laurowy suszony Prymat 1 szt.
tymianek 1 łyżka
sos tatarski 1 do smaku
sól 1 do smaku
pieprz 1 do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś pieczony w sosie tatarskim

Rybę podzielić na porcje. Włożyć do naczynia żaroodpornego ,dodać sól,pieprz, liść laurowy, cebulę. Posypać tymiankiem i wstawić do piekarnia na ok.40 minut. Po wystygnięciu polać rybę sosem tatarskim

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak