Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Lekka surówka z czerwonej kapusty

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta czerwona 0,5 kg
cebula 1 sztuka
jabłko 1 sztuka
marchew 1 sztuka
sok z cytryny 1 łyżka
oliwa 3-4 łyżki
sól i pieprz do smaku
cukier do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Lekka surówka z czerwonej kapusty

Liście kapusty, marchew oraz jabłko ścieramy na tarce o grubych oczkach. Dodajemy drobno posiekaną cebulkę. Dodajemy sok z cytryny, oliwę, i doprawiamy. Dokładnie mieszamy. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bogusia 82 25.07.2015 22:38
Pyszna,bardzo lubię :)
aginaa 25.07.2015 16:00
pyszna surówka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak