Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kulki ryżowe

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

margaryna 0,5 kostki
kakao 2 łyżki
cukier puder 0,7 szklanki
ryż preparowany 1 paczka
wiórki kokosowe 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Kulki ryżowe

Kroki postępowania

1
Margarynę połączyć z cukrem pudrem i kakao.
Krok 1 - Kulki ryżowe foto
2
Do masy dodać ryż.
Krok 2 - Kulki ryżowe foto
3
Formować kulki następnie obtoczyć je w wiórkach kokosowych. Odstawić do lodówki.
Krok 3 - Kulki ryżowe foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ola1young 18.04.2015 14:57
prosty ,pyszny deser
Monika-twin 18.04.2015 13:50
SMAKI DZIECINSTWA.
Rogalik 18.04.2015 13:41
pyszny deser
pajbek 18.04.2015 11:39
Bardzo lubię :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak