krupnik na żeberkach

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • żeberka wieprzowe

  • włoszczyzna

  • kasza

  • ziemniaki

  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ugotować wywar na żeberkach wraz z włoszczyzną, dodać kaszę i ziemniaki pokrojone w kostkę. Osolić do smaku. Nie podałam ilości, gdyż to sprawa każdej indywidualnej osoby ile zupy i na ile osób gotuje.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
anulka69 01.03.2012 10:23
lubię krupniczek
Izabela/bella81 14.02.2012 00:12
pyszny
Wacław 11.09.2011 09:27
lubie taki,pycha !

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat