Przepis i sposób przygotowania na: Krokiety z kapustą i pieczarkami
Kroki postępowania
Doi naczynia wlać mleko, wsypać mąkę, sól, wybić jajka i wszystko razem zmiksować, na końcu dać wodę gazowaną i wymieszać. Usmażyć naleśniki.
kapusta biała | 1 szt |
Kucharek przyprawa do potraw | 1 łyżeczka |
cebula | 2 szt |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 łyżeczka |
pieczarki | 30 dkg |
sól do smaku | |
olej do smażenia |
mleko 2% | 1 szklanka |
woda gazowana | 1 szklanka |
mąka pszenna | 2 szklanki |
sól do smaku | |
jajko | 2 szt |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: