Składniki:
czerstwe bułki | 2 sztuki |
jajko | 1 sztuka |
mleko | 3/4 szkalnki |
sól do smaku | |
ząbek czosnku | 1 sztuka |
bazylia | 1-2 łyżeczki |
mąka | 1 szklanka |
sos | |
pieczarki | |
cebula | |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
śmietana | 200 ml |
czerstwe bułki | 2 sztuki |
jajko | 1 sztuka |
mleko | 3/4 szkalnki |
sól do smaku | |
ząbek czosnku | 1 sztuka |
bazylia | 1-2 łyżeczki |
mąka | 1 szklanka |
sos | |
pieczarki | |
cebula | |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
śmietana | 200 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: