Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kebab [ kofty]na patyku

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mięso mielone 80 dkg
jajko 2
bułka czerstwa
cebula
przyprawa uniwersalna

Przepis i sposób przygotowania na: Kebab [ kofty]na patyku

Bułeczki namoczyć w mleku, następnie odcisnąć .Mięso wymieszać z drobną pokrojona cebulką, jajkami, odciśniętymi kajzerkami.Doprawić.Dokładnie wyrobić i formować wałeczki. Nadziewać na patyczki.Piec na grillu lub usmażyć na patelni. Moje przyszykowane są do upieczenia na grillu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 11.09.2014 20:20
Znakomitość.Pycha.
zabcia117 09.09.2014 06:58
Wygląda smakowicie :) !!! Bardzo lubię wersję smażoną na patelni :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak