Przepis i sposób przygotowania na: Przepis dnia IV, odc. 55: Drożdżowo -ziemniaczane buły z farszem mięsnym z kapustą
Kroki postępowania







ziemniaki | 1 kg (ugotowanych) |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Ziele angielskie całe Prymat | 3 ziarna |
mleko | 1/2 szklanki |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt. |
kapusta kwaszona | 1 słoik |
cukier | 1 łyżeczka |
drożdże | 5 dag |
jajko | 1 szt. |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
mięso mielone | 500 g |
cebula | 1 szt. |
smalec | 2 łyżki |
mąka pszenna | 500 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: