Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kasza z pieczarkami i ogórkiem kiszonym

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kasza jaglana 1 worek
ogórek kiszony 2 szt
pieczarki 4 szt
koperek do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Kasza z pieczarkami i ogórkiem kiszonym

Kaszę gotujemy do miękkości. Na patelni na łyżce oleju smażymy pieczarki. Dodajemy do nich pokrojony w kostkę ogórek kiszony. Przyprawiamy mocno pieprzem i solą wedle uznania. Dodajemy do tego ugotowaną kaszę (może się przydać również gryczana). Obficie posypujemy koperkiem. Idealne do wszelkiego rodzaju mięs zamiast ziemniaków.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ppaulina 25.06.2014 16:11
oj zjadło by się
Kuchenka 24.06.2014 22:54
rewelacyjne
berys18 24.06.2014 09:31
fajny pomysł
Motorek 24.06.2014 07:09
bardzo dobre
Jusiaa 23.06.2014 21:10
Idealne, takie szybkie danie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak