Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kasza jęczmienna z koperkiem i czarnuszką

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kasza jęczmienna 1 szklanka
koper świeży 1 pęczek
łosoś filet 1 szt
Czarnuszka nasiona Prymat
masło 1 łyżka
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Kasza jęczmienna z koperkiem i czarnuszką

Filet z łososia myjemy osuszamy i odcinamy skórę. Solimy do smaku z obydwu stron i grillujemy na patelni grillowej. Kasze gotujemy według przepisu na opakowaniu. Po ugotowaniu dodajemy sól do smaku , posiekany koperek i masło. Wszystko dobrze mieszamy. Filet łososia dzielimy na małe porcje. Na talerz nakładamy kaszę dodajemy łososia. Wszystko posypujemy czarnuszką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aginaa 08.03.2014 10:36
smaczna kasza
Koper 04.03.2014 20:19
Super wygląda, uwielbiam czarnuszkę :)
Ania84 04.03.2014 18:49
bardzo smaczna sałatka
Mniam 04.03.2014 17:42
Nie zaszła pomyłka? Wydaje mi się, że widzę kaszę pęczak :)
Kuchenka 04.03.2014 17:01
apetycznie wygląda
Krzysztof15 04.03.2014 15:47
bardzo smaczne
Pomocnik 04.03.2014 15:16
ciekawa propozycja
patryska76 04.03.2014 14:30
Smaczne danie ;-)
blankkaa 04.03.2014 14:24
Wspaniale wyglądające danie, a dodatkowo zdrowe i pełnowartościowe. Brawo!
ada.la 04.03.2014 14:17
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak